Vita'da Ultimate Marvel vs Capcom 3'e Dokunun

Capcom ve Marvel karakterleri bir kez daha karşı karşıya
07.11.2011 11:00 Alkan Adakaner

      Capcom'un daha fazla karakter ve bölüm sunacağı Ultimate Marvel vs Capcom 3'ün Playstation Vita sürümünün PS3 ve Xbox 360'tan daha farklı bir yönü olacak. Bu yön de dokunmatik ekranı kullanabilecek olmamız.
 
     Japon perakendeci Game Star'dan gelen bilgilere göre oyunun Vita sürümünde saldırı yapmak için dokunmatik ekranı kullanabileceğiz. Bu saldırıların standart mı, yoksa rakibe yüksek hasar veren özel vuruşlar mı olduğu belirtilmemiş, ama büyük ihtimalle standart saldırıları sadece tuşlarla yapacağız.
 
      Şu ana kadar yayınlanan videolarına baktığımızda oyunun Playstation Vita sürümünün grafiksel olarak diğer sürümlerin hiç de gerisinde kalmadığını söyleyebiliriz. Yani dokunmatik ekran desteği oyunun Vita sürümünün diğer konsollardan eksiği değil, fazlası olacağını kanıtı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ultimate Marvel vs Capcom 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Call of Duty Yapımcısının Liderliğinde Dark Outlaw Games'i Kurdu 32 Dk önce Açık Dünya Mutfak Oyunu Fruitbus, 2025'te PS5 ve Switch'e Geliyor 12 Saat önce Seyahat Macera Oyunu Fuuraiki 5, PS5, PS4 ve Switch için Duyuruldu 12 Saat önce Macera Oyunu Fuuraiki, 27 Mart'ta Japonya'da PC'ye Geliyor 12 Saat önce Hayatta Kalma Korku Oyunu Void Martyrs PC için Duyuruldu 12 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler